Caută
Close this search box.

Cariere

Viziune

Viziunea noastra

Confruntandu-ne cu o piata fluctuanta, unde trebuie sa ne adaptam in permanenta, gasim motivatia pentru a face performanta avand o:

  • viziune clara;
  • comunicare de calitate;
  • respectarea fiecarei persoane si a fiecarei contributii;
  • reguli de joc „explicite”;
  • sisteme de arbitraj just si transparent.

Responsabilitatea este factorul major in dezvoltarea potentialului uman, iar cel mai de pret din tot capitatlul este acela investit in resursa umana. Aflata in ascensiune societatea noastra RECRUTEAZA oameni PUTERNICI, CU O ATITUDINE PROACTIVA!

Actiunea, Initiativa si Rezolvarea problemelor caracterizeaza modul de lucru din societate, iar o minte pusa in miscare de un motor intern puternic ajuta la realizarea obiectivelor propuse. Calitatea, rapiditatea si onestitatea sunt calitatile cautate de echipa noastra! INTRA IN ECHIPA GEPROCON!

posturi

Posturi vacante

In momentul de fata exista posturi vacante in cadrul companiei noastre pentru urmatoarele pozitii:

In executie: inginer constructor, inginer instalatii; sudori(PHDE); instalatori; dulgheri; lacatus mecanic, fierar betonist, mecanic utilaj, zidar, electrician, sofer autocamion, excavatorist, finisor, muncitor necalificat

Birou tehnic: director tehnic, manager de proiect, inginer sef, inginer devize, tehnician devize, inginer calcul productie

Birou comercial: agent contractari si achizitii

Daca doriti sa aplicati pentru unul din posturile de mai sus o puteti face folosind formularul de mai alaturi.

aplica

Formular Aplicare